Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Impuls
Utgivningsdatum
2011-08-31
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Impuls Fysik 1
Dimensioner
240 x 195 x 26 mm
Vikt
1130 g
ISBN
9789140674159

Impuls Fysik 1

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2011-08-31
849
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Impuls är ett basläromedel i fysik för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy11. Serien består av tryckta böcker och digitala läromedel. Här finns basen i din fysikundervisning: Här finns alltifrån klassiska beräkningsuppgifter till diskussionsunderlag, reflekterande frågor och laborationer.

Impuls Fysik 1, elevbok är skapad för kursen Fysik 1. Eleverna får arbeta med att resonera om fysik, göra fysikaliska beräkningar och dokumentera. Dessutom finns en mängd lösta exempel som underlättar förståelsen.

Impuls i korthet:
* ger möjlighet att arbeta med ett pedagogiskt upplägg och ett tillgängligt språk
* kopplar fysiken till vardagsfenomen
* är ett basläromedel med digitala komponenter
* innehåller ett omfattande lärarmaterial med underlag för pedagogiska planeringar
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Impuls Fysik 1
 2. +
 3. Impuls Fysik 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Impuls Fysik 2 av Lars Fraenkel, Daniel Gottfridsson, Ulf Jonasson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1698 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Impuls Fysik 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. informative och förvirrande
  Eva, 13 maj 2021

  inte så informativ, mest ordbajs som inte leder till någon vettig eller tydlig information.

  Inga lösningar bara svar på frågorna som i sig är mycket konstigt fördelade och formulerade. istället för att fråga t.ex. "skriv ner hur man avrundar följande tal" så har dom en lång konstig text om någonting så man får gissa vad själva frågan är och anta en massa egna saker, som dom dessutom inte gått igenom i boken.

  Jag har en digital licens och frågorna som ligger efter varje avsn... Läs hela recensionen

 2. Dålig bok
  Jonas, 7 juni 2020

  Instruktionerna är kortfattade, och facit har endast svar och inga lösningar. Om ni inte är tvungna av skolan att använda denna bok så är det lika bra att hitta information själv på nätet...

 3. Dålig bok
  Flamme, 30 januari 2020

  Boken är inte så bra då den endast tar upp en liten bit text innan man ska påbörja uppgifterna. Tittar man i facit så är det oftast bara svar och inte hur man ska komma fram till svaret, alltså får man kolla upp det mesta på internet och har man tur kan man hitta förklaringar på just de frågorna som finns i boken. Det blir svårt att klara uppgifterna utifrån den texten som presenteras innan uppgifterna. Tycker heller inte de är så värst pedagogiska i det de säger i boken, behövs verkligen göras om.

 4. Många bra exempel/räkne uppgifter
  Carina, 14 januari 2017

  Använts till tekniskt basår och är nöjd! Får man även lösningsförslag till uppgifterna så är det till stor hjälp! Rekommenderas

 5. Inte bra.
  Maja, 19 februari 2015

  Helt inkompetent bok... Så dåligt att det inte finns några lösningar till uppgifterna, man kan alltså inte förstå VAD man gjort för fel i uppgiften. De förklarar inte heller någon teori, mest en sammanfattning om vad det är och sen uppgifter, vilket gör att det blir helt omöjligt att klara frågorna.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna