Format
Pärm
Språk
Svenska
Serie
Stepping stone
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2014-06-13
Upplaga
3
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Stepping Stone 3 Lärarhandl 3:e uppl
Dimensioner
320 x 260 x 40 mm
Vikt
934 g
SAB
Fe
ISBN
9789140682840
Stepping Stone 3 Lärarhandl 3:e uppl

Stepping Stone 3 Lärarhandl 3:e uppl

Pärm Svenska, 2014-06-13
2687
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Stepping Stone är en serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för ungdomar som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs. Läromedlet kan med fördel också användas på gymnasiets introduktionsprogram eller för undervisning av nyanlända eller sent anlända elever på högstadiet. Serien består av tre delar. Till varje del finns elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone 3 utökar och fördjupar elevernas ordförråd, grammatikkunskaper och medvetenhet om den engelskspråkiga världen, samt vidareutvecklar deras förmåga att förstå vardagsengelska och att uttrycka sig både muntligt och skriftligt. Den tredje upplagan är anpassad till den senaste reformen för grundläggande vuxenutbildning med starkare fokus på undervisning enbart på engelska samt fler fördjupningsuppgifter. Läromedlet har även gjorts ännu mer tillgängligt genom en uppdelning av längre texter i kortare avsnitt och uppdateringar till vissa texter, samt en mer logisk ordning inom varje kapitel och en förbättrad layout. Två kraftigt utökade webbar ger dessutom både eleven och läraren gott om möjligheter till träning och utvärdering.

Stepping Stone 3 Lärarhandledning ger läraren ett rikligt och pålitligt stöd i undervisningen. Pärmen består av en stor mängd metodiska tips, kopieringsunderlag för extra material och hjälp med strategier. Cd-skivor med inspelade texter, ordlistor, test, musik samt hörförståelse- och uttalsövningar följer också med pärmen.

Stepping Stone passar dig som:

  • söker ett lättillgängligt allt-i-ett-material för gruv- eller nyanlända elever
  • vill ha ett material som svarar mot den senaste kursplanen
  • vill ge dina elever de grundläggande byggstenarna i språket för både muntlig och skriftlig kommunikation
  • vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt


Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, erfarna läromedelsförfattare och lärare med många år i klassrummet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stepping Stone 3 Lärarhandl 3:e uppl
  2. +
  3. Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 5:e uppl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 5:e uppl av Birgitta Dalin, Jeremy Hanson, Kerstin Tuthill (häftad).

Köp båda 2 för 3322 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna