Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-08-11
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Ingång Sfi Studieväg 2 Kurs B och C Övningsbok
Dimensioner
295 x 210 x 10 mm
Vikt
557 g
ISBN
9789140688576
Ingång Sfi Studieväg 2 Kurs B och C Övningsbok (kartonnage)

Ingång Sfi Studieväg 2 Kurs B och C Övningsbok

Kartonnage,  Svenska, 2016-08-11
398
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ingång är en läromedelsserie för samtliga sfi-kurser. Alla sfi-nivåer har olika förutsättningar och utmaningar att brottas med. Serien är därför anpassad per kurs. Med hjälp av tre olika författarkonstellationer är varje del i serien utformad efter respektive målgrupp men hålls ändå samman av en övergripande och gemensam struktur. Du som lärare behöver inte anpassa materialet efter elevernas nivå, och samtidigt känner du och eleverna igen er i de olika delarna. Serien består av textböcker, övningsböcker, ljudfiler, lärarhandledningar och digitala läromedel.

Ingång sfi studieväg 2 är ett läromedel som vänder sig till elever som studerar på studieväg 2, kurs B och C. Här är strukturen uppbyggd kring livets cykel. Varje kapitel tar upp en fas i livet, från födelsen eller ankomsten till Sverige fram till ålderdomen och döden. Här finns ordlistor och bilder som förklarar, och variationen av texttyper är stor. Många texter inleds med en ruta som heter ”Texten handlar om …”, där eleverna får en kort sammanfattning innan de ger sig i kast med texten. Här finns också uppgifter kopplade till de olika texterna, som bidrar till ökad förståelse av texterna.

Ingång sfi studieväg 2, övningsbok innehåller fördjupningar av de språkmoment eleverna träffat på i textboken. Eleverna ges möjligheter att repetera och befästa sina kunskaper.

Ingång sfi studieväg 2, övningsbok:

• för kurs B och C

• fördjupningar av de språkmoment som behandlats i textboken

• ger eleverna möjlighet att repetera och befästa sina kunskaper
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingång Sfi Studieväg 2 Kurs B och C Övningsbok
  2. +
  3. Ingång Sfi Studieväg 3 Kurs C och D Övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ingång Sfi Studieväg 3 Kurs C och D Övningsbok av Josefin Lindholm, Angela Reiser (häftad).

Köp båda 2 för 790 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Harstad