Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sparks 4-6
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2020-02-03
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Sparks Year 4 Textbook
Dimensioner
242 x 165 x 8 mm
Vikt
220 g
SAB
Fe
ISBN
9789140692245

Sparks Year 4 Textbook

Häftad,  Svenska, 2020-02-03
246
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sparks är en läromedelsserie i engelska för årskurs 4-9 utformat utifrån kursplanen. Här finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Dina elever får träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig något annat samtidigt som de lär sig kommunicera på engelska.

Alla texter följs av engagerande diskussionsfrågor där eleverna får motivera sina val och åsikter. Sparks lärarmaterial är omfattande och stödjer läraren i allt från planering och genomförande till bedömning.

Teman i Sparks 4

First Impressions

Food & Flavours

Choices

Adventure

Clothes & Looks

Feelings

Texterna är strukturerade i sex enheter med olika teman med relevant och modernt innehåll. Texttyperna varieras och ljudfilerna är inspelade på flera olika engelska dialekter. Till varje text finns bildstöd för att underlätta förståelsen. Eleverna uppmanas i övningarna att ta ställning och motivera sina åsikter. Varje text introduceras med en presentation av innehåll och lärandemål. Det finns goda möjligheter till att individanpassa materialet. Bastexterna (part 1) finns även i en enklare variant i den digitala elevträningen (Basic training) och de elever som har goda färdigheter arbetar vidare med mer avancerade texter (part 2

Sparks 4 i korthet

• Fokus på kommunikation. Med angeläget och autentiskt innehåll lär sig eleverna något annat samtidigt som de stimuleras att kommunicera på engelska

• Lätt att individanpassa. Texter och övningar finns i olika nivåer

• Många och varierade övningstyper kopplade till de olika förmågorna tala, lyssna, läsa och skriva

• Omfattande lärarmaterial med inspiration och stöd i allt från planering till genomförande och bedömning

Författarna till Sparks 4-6 är Katarina Svenning och Jeremy Taylor.

Katarina Svenning är legitimerad lärare i engelska, tyska och historia. För tillfället arbetar hon på Dammfriskolan i Malmö. Katarina älskar böcker och slukar all sorts litteratur men mest illustrerade romaner och serier.

Jeremy Taylor är från Bristol i England men bor nu i Tjeckien. Han är författare till både läromedel och böcker med roliga historier. Jeremy föreläser och har utbildningar för engelsklärare runt om i Europa. Han tycker om att fotografera och jonglera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sparks Year 4 Textbook
  2. +
  3. Sparks Year 4 Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sparks Year 4 Workbook av Katarina Svenning, Jeremy Taylor (häftad).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeremy Taylor