Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
New Levels
Utgivningsdatum
2017-08-11
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
New Levels 1 Elevbok
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
450 g
SAB
Fe
ISBN
9789140694386
New Levels 1 Elevbok (häftad)

New Levels 1 Elevbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-08-11
429
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
New Levels är en basserie i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar - skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien består av fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok finns kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 1, elevbok  är avsedd för nationell delkurs 1 och har kursplanen som utgångspunkt. Läromedlet kan användas av såväl rena nybörjare som elever som behöver repetera språket från grunden. Bokens fem huvudteman hjälper eleverna att komma igång med studielivet, att delta i diverse sociala sammanhang, att lära sig om olika kulturer, samt att inspireras av andras upplevelser och framgångar. Läromedlet är skrivet uteslutande på engelska och varje huvudtema innehåller aktuella texter och handfasta övningar för att träna reception, produktion, språkriktighet och språkliga strategier.

Med dialekter från världens alla hörn och återkommande rollfigurer som eleverna kan identifiera sig med, behandlas engelska som ett globalt språk redan från första början. Ett rikligt bildmaterial underlättar inlärning av nya ord, medan unika upptäcktsövningar tar vara på elevernas förkunskaper. Eleverna arbetar även med olika textgenrer i olika sammanhang, och uppmuntras att upptäcka och utnyttja innehåll på internet.

New Levels i korthet:
* en bok per delkurs, med kursplanen som utgångspunkt
* skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle
* olika ingångar till språket ger stora möjligheter till individualisering
* omfattande webbstöd för eleven och läraren
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. New Levels 1 Elevbok
  2. +
  3. De tre bockarna Bruse

De som köpt den här boken har ofta också köpt De tre bockarna Bruse av Mac Barnett (inbunden).

Köp båda 2 för 569 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av New Levels 1 Elevbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken är bra,men saknar svenska förklalingar
    Andreas Raducu, 29 december 2017

    Jag tycker om boken, men man råkar ut för svårigheter att översätta de mesta orden till svenska.Om det hade varit svenska översättning, skulle varit fantastiskt, tycker jag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna