Reflex Plus elevbok uppl 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Reflex
Utgivningsdatum
2017-08-22
Upplaga
2
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Reflex Plus elevbok uppl 2
Dimensioner
245 x 170 x 18 mm
Vikt
700 g
ISBN
9789140695574
Reflex Plus elevbok uppl 2 (häftad)

Reflex Plus elevbok uppl 2

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-08-22
779
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Reflex är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasieskolan som består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. Reflex Plus, elevbok är i första hand avsedd för kursen Samhällskunskap 1b. Här får du ett inspirerande och flexibelt läromedel med ett berättande språk och en tydlig struktur som underlättar för både dig som lärare och dina elever. Eleverna ges utförlig faktabakgrund till ämnets alla delar. Olika samhällsfrågor belyses ur både ett samhälls- och ett individperspektiv. Det finns debattrutor och engagerande case i varje avsnitt, dessa bjuder in till diskussion och ställningstagande samt gör teorin mer verklighetsanknuten. Till avsnitten finns såväl repetitionsfrågor som analysuppgifter, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter. Den överskådliga formgivningen, detaljerade innehållsförteckningen och det fylliga registret gör att boken fungerar väldigt bra som referensbok vid elevarbeten. I denna andra upplaga har genusperspektivet blivit tydligare, med bland annat ett helt nyskrivet kapitel som heter Han, hon och hen. Texterna kompletteras med många diskussionsväckande bilder, statistik och tabeller. Övningarna tränar i högre grad de förmågor som kunskapskraven mäter. Detta är en modern klassiker som bara blir bättre! Reflex Plus, elevbok i korthet:
* anpassad för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b
* inspirerande, flexibel, med ett berättande språk och tydlig struktur - underlättar för både lärare och elever
* debattrutor och engagerande case som bjuder in till diskussion och ställningstagande
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Reflex Plus elevbok uppl 2
 2. +
 3. Handbok i svenska språket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i svenska språket av Ulf Jansson, Martin Levander (inbunden).

Köp båda 2 för 1370 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Reflex Plus elevbok uppl 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fullt fungernade kursbok
  Landin , 25 juni 2018

  Jag har haft boken i Samhällskunskap 1, 2 och 3 och är nöjd. Den är bred på kunskap och har erbjudit mig det som behövts för att lära och få fint slutbetyg i kurserna.

 2. Fruktansvärt tråkig
  LO , 14 maj 2018

  Jag älskar att läsa samhällsvetenskapliga kurser och behövde denna bok för samhällskunskap 2 men jag har aldrig blivit mer besviken av en kursbok än av den här. Det var princip omöjligt att inte somna när man läste den och upplägget av att söka i registret var komplicerat och osmidigt.
  Tips till er som skall läsa samhällskunskap 2 som distanskurs- Köp INTE boken, bättre fakta går att hitta på internetsidor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna