Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Stepping stone
Utgivningsdatum
2017-04-18
Upplaga
4
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Stepping Stone Delkurs 3 4:e uppl Elevbok
Dimensioner
243 x 165 x 16 mm
Vikt
540 g
SAB
Fe
ISBN
9789140695963
Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl (kartonnage)

Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl

(9 röster)
Kartonnage Svenska, 2017-04-18
514
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Stepping Stone är en populär serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning, nyanlända på grundskolan och gymnasiets introduktionsprogram. Serien är anpassad efter de fyra nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning och består av tre delar. Till varje del finns tryckt elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Denna upplaga av Stepping Stone delkurs 3, elevbok är en omarbetning av Stepping Stone 2. Den bygger på grunderna från Stepping Stone delkurs 1 och 2, samtidigt repeteras all grammatik från den första boken. Detta så att elever med vissa förkunskaper i engelska kan börja med denna bok för delkurs 3 utan att gå miste om grundläggande begrepp och regler. Läromedlet är en allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, självtest och facit. Varje avsnitt i boken innehåller två texter: den första är en intensivtext med tillhörande övningar och den andra, som är mer realiabetonad, är en text som kan läsas extensivt. Läromedlet fokuserar på undervisning enbart på engelska och har ett flertal fördjupningsuppgifter. I denna upplaga har läromedlet utökats med extra träning i form av nyskrivna texter. Dessutom har lärarmaterialet utökats med sluttest för delkursen.

Stepping Stone delkurs 3, elevbok  i korthet:
* anpassad efter de nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning
* allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, självtest och facit
* fokuserar på undervisning enbart på engelska. OBS! Till varje delkurs finns det elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb. Detta är kompletterande delar och varje del måste köpas för sig, alltså ingår det inget digitalt utan om man önskar en elev- och eller lärarwebb beställs dessa separat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl
  2. +
  3. Stepping Stone delkurs 4, elevbok, 4:e uppl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stepping Stone delkurs 4, elevbok, 4:e uppl av Birgitta Dalin, Jeremy Hanson, Kerstin Tuthill (kartonnage).

Köp båda 2 för 1115 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna