Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
New Levels
Utgivningsdatum
2019-01-11
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
New Levels 4, elevbok
Dimensioner
245 x 195 x 15 mm
Vikt
660 g
SAB
Fe
ISBN
9789140697028
New Levels 4, elevbok (häftad)

New Levels 4, elevbok

(5 röster)
Häftad Svenska, 2019-01-11
419
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
New Levels är en basserie i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar - skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien innehåller fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok finns kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 4, elevbok  är avsedd för nationell delkurs 4 samt introduktionsprogrammet, och har kursplanen som utgångspunkt. I seriens fjärde och sista bok får eleverna ännu fler möjligheter att vidareutveckla sin engelska. Läromedlets omfattande och omväxlande material berör bland annat samhälls- och naturvetenskap, teknologi, historia, media, intressen och aktiviteter, händelseförlopp, livscykeln och framtidsplaner. Läromedlet är skrivet uteslutande på engelska och innehåller aktuella och autentiska texter samt handfasta övningar för att träna reception, produktion, språkriktighet och språkliga strategier. För elever som inte har läst delkurs 3 eller som behöver fräscha upp sina kunskaper inleds boken med ett repetitionskapitel där huvudmomenten från bok 3 repeteras i ett nytt sammanhang.

Med dialekter från världens alla hörn och återkommande rollfigurer som eleverna kan identifiera sig med, behandlas engelska som ett globalt språk. Ett rikligt bildmaterial underlättar inlärning av nya ord, medan unika upptäcktsövningar tar vara på elevernas förkunskaper. Eleverna arbetar även med olika textgenrer i olika sammanhang, och uppmuntras att upptäcka och utnyttja innehåll på internet.

New Levels i korthet:
* grundläggande vuxenutbildning och introduktionsprogram
* en bok per delkurs, med kursplanen som utgångspunkt
* skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle
* olika ingångar till språket ger stora möjligheter till individualisering
* omfattande webbstöd för eleven och läraren
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. New Levels 4, elevbok
  2. +
  3. New Levels 3 Elevbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt New Levels 3 Elevbok av Bryan Stephens, Ewa Holm (häftad).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om New Levels 4, elevbok