Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Christian Tell (del 1)
Utgivningsdatum
2013-05-15
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789143501650
Fruset ögonblick : - en kriminalroman (e-bok)

Fruset ögonblick : - en kriminalroman (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-05-15

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En mordgåta mitt i den svenska myllan

Slut hans ögon, för djävulen. Den spontana tanken förbryllade: orden som kommit till henne. Den marinblå Helly Hansen-tröjan var en likadan som den hennes far ofta burit under jackan vintertid. Det blonda håret var nerdränkt i blod, stelnat och mörknat. Slut hans ögon, upprepade hon viskande och kunde inte längre hindra tårarna.

När Seja väcks av telefonen tidigt en decembermorgon är det Åke, hennes ålderstigne granne. Chockad berättar han att han hittat en massakrerad kropp vid en gammal bilverkstad.

Seja börjar efter en skilsmässa långsamt känna sig stark och fri i sitt nya liv i det lilla huset på landet. Och så vänds allt upp och ner när hon och Åke rullar in på uppfarten till bilverkstaden, där polisen redan påbörjat sin undersökning. En rostig skylt vajar i vinden: Thomas Edells verkstad och skrot. Utan förvarning sköljer minnen från det förflutna genom Seja. Hon måste få se den döde.

Fruset ögonblick är en debut som med deckarens verktyg mejslar fram ett Sverige bortom allfarvägen. Där väver Camilla Ceder med fingertoppskänsla för det vardagligt mänskliga fram berättelsen om en handfull liv vilka av slump, nödvändighet och historia strålar samman i ett våldsamt dödsfall. Ett dödsfall som vid första anblicken ter sig obegripligt för polisgruppen med kriminalkommissarie Christian Tell i spetsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fruset ögonblick : - en kriminalroman. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Typiskt svenskt
    bonadea, 27 april 2017

    Fruset ögonblick är en typisk svensk kriminal roman, det utmärker sig inte på något sätt men gillar man kriminalromaner så bör man gilla även denna bok. Den är lättläst med korta kapitel, man kommer snabbt in i handlingen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Ceder