Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Martinsson (del 3)
Utgivningsdatum
2009-10-27
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789143505122

Svart stig E-bok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2009-10-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I den vinande vinden på Torneträsks is hittar man en död kvinna i en fiskeark. Hennes ögon är stelfrusna och runt hennes vrist har hon en märklig bandformad brännskada. Vem är hon? Hur har hon hamnat i arken?

Kirunapoliserna Anna-Maria Mella och Sven-Erik Stålnacke letar efter svar tillsammans med Rebecka Martinsson som efter en lång tids sjukskrivning flyttat tillbaka till Kiruna och börjat arbeta som åklagare. Det visar sig snart att kvinnan på isen inte är det enda offret. Sökandet efter mördaren leder poliserna in i Mauri Kallis bolagssfär, där den laddade relationen mellan uppkomlingen Kallis och överklassyskonen Diddi och Inna Wattrang bildar fond åt ett drama om pengar och makt.

Svart stig är den tredje av Åsa Larssons kriminalromaner om Rebecka Martinsson, som alla utspelar sig i Kiruna. I serien ingår: Solstorm, Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede upphör, Till offer åt Molok och Fädernas missgärningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart stig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok spänningsroman
    - (Skellefteå), 6 januari 2022

    Bra fortsättning i serien, men jag var ute efter en deckare , jag tycker inte detta är det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Larsson