Paganinikontraktet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 2)
Utgivningsdatum
2014-09-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789143505955

Paganinikontraktet E-bok

(24 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-09-12

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En sommarnatt hittas en kvinna död på en stor fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen.- Hon har drunknat, Joona, säger Nålen.- Drunknat?Nålen nickar och ler vibrerande.- Hon har drunknat ombord på en båt som flyter, säger han.- Antagligen har någon hittat henne i vattnet och lyft ombord henne.- Ja, men om jag trodde det så hade jag inte tagit upp din tid, säger Nålen.

Nästa dag hittas en man död i sin paradvåning på Östermalm. Mannen hänger i en snara från lampkroken i taket. Hur har det gått till? Det är högt i tak och det finns inte en enda möbel i hela rummet, ingenting att klättra på. Trots det är kommissarie Joona Linna övertygad om att det rör sig om självmord.Han har givetvis rätt.Mannen har tagit sitt eget liv, men självmordet avslutar inte fallet, utan blir istället upptakten till ett hisnande intensivt och farligt förlopp.Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död.

Paganini-kontraktet är pseudonymen Lars Keplers nya bok efter den massiva succén med debuten Hypnotisören.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Paganinikontraktet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En vanlig tvåa
    Zerah11, 23 februari 2012

    Som så ofta är den andra boken i serien betydligt sämre än den första. "Hypnotisören" fångade mig från sida ett och förde mig framåt med ett närmast blixtrande intresse. "Paganinikontraktet" är tyvärr inte i samma klass. Intrigen känns konstruerad för att ge sken av att skapa samhällsdebatt, beskrivningarna kan kännas svulstiga och pretentiösa ibland, och slutet (och slutledningarna) är konturlöst och svårt att smälta, ärligt talat. Språket är som vanligt bländande, spänningen på topp och kar... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler