Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frida Fors (del 2)
Utgivningsdatum
2011-07-08
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143506365

Hitta vilse E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2011-07-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Frida Fors, i konkurrens med hundratals andra, blir anställd på kvällstidningen Aftonpressens nyhetsredaktion känns det som en revansch. Äntligen ska hon slippa korttidsvikariaten och osäkerheten och flytta till Stockolm, staden där allting händer. Hon ser framför sig ett liv fyllt av spännande jobb, vänner och förhoppningsvis kärlek.

Men ingenting blir som hon tänkt sig. Knappt har hon hunnit börja förrän hon måste sluta. Sist in, först ut är den hårda läxan. Plötsligt står hon ensam i en ny stad med en alldeles för dyr andrahandslägenhet och utan jobb i sikte. Motvilligt tvingas hon söka nya kontakter, vilket leder henne in på okända vägar.

En reportageresa till Mallorca och ett oväntat jobberbjudande får henne att fundera på var hennes egna gränser går. Mot vem eller vilka är det viktigast att vara lojal, och vad är hon själv beredd att offra? I arbete och kärlek.

Hitta vilse är en charmig roman om en företagsam men vilsen tjej som på sin trevande färd genom storstadsdjungeln slutligen lär sig att hon måste stå upp för det hon tror på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta vilse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Frida, som är journalist, har vickat på lokalpressen...
    Hobbybibliotekarien, 27 oktober 2013

    Frida, som är journalist, har vickat på lokalpressen och skall nu till storstan (Stockholm) för att få ett fast jobb på en stor tidning. Jobb, boende, bra lön, spännande uppdrag, kärlek kanske men det blir sparken direkt då tidningen måste dra ner. Vad skall hon göra nu, med dyr lägenhet, visserligen på lån men ändå. Hon tar ett städjobb på en restaurang och går på danskurs hos ägaren, blir vän med Marita från jobbet, tar nytt jobb som informationschef på ett nytt bolag där hon ställs inför v... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström