Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 1)
Utgivningsdatum
2010-08-03
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143506389
Flickan med snö i håret (e-bok)

Flickan med snö i håret E-bok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2010-08-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En kall och snöig nyårsafton försvinner sextonåriga Hedda Losjö från sitt hem utanför Hagfors i Värmland. Hennes föräldrar är förtvivlade. Vad kan ha hänt deras skötsamma dotter? När poliserna Petra Wilander och Christer Berglund får fallet på sitt bord visar det sig snart att Hedda har levt ett dubbelliv.

En tid senare hittas en ung flicka mördad i en jordkällare i skogen några kilometer från familjen Losjös hem. Flickan är naken och har dödats med ett skott i bakhuvudet. Kan det vara den försvunna Hedda? Den lilla polisstationen står nu inför en av sina största utmaningar.

Journalisten Magdalena Hansson har lämnat Stockholm och flyttat hem till Hagfors med sin sexåriga adoptivson Nils efter en uppslitande skilsmässa. Hon är trött och deprimerad och hoppas att lugnet på landsbygden och tryggheten i uppväxtstaden ska ge henne livsglädjen tillbaka. Magdalena engagerar sig känslomässigt i den försvunna Heddas öde och börjar undersöka fallet närmare. Snart inser hon att den fridfulla bygden bär på hemligheter som vissa gör vad som helst för att dölja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan med snö i håret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kuslig
    Hedi Perriard-Maire, 6 mars 2023

    Tufft att uthärda innehållet - temat är väldigt viktigt men när unga flickor blir drabbade är det bara hemskt. Spännande till bristningsgränsen. Jag vet inte om jag skulle rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman