Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-04-28
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143510416
Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) (e-bok)

Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) (e-bok)

(6 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-04-28

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Trimma din hjärna!

Den populäre tankeläsaren och programledaren Henrik Fexeus har med stor framgång lärt oss mer om interaktion - hur vi med medvetna och omedvetna signaler kommunicerar med och påverkar varandra. Den här gången riktar han blicken inåt. Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: alla kan lära sig att trimma hjärnan och optimera sin outnyttjade mentala kapacitet och på så sätt få ett rikare liv.

Med Konsten att få mentala superkrafter lär du dig fatta bättre beslut, träna ditt minne, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Henrik Fexeus kan som få andra leverera fascinerande fakta och färdigheter med humor och självdistans på ett sätt som aldrig blir långtråkigt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Fexeus

Bokvideo