Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Broman (del 5)
Utgivningsdatum
2011-04-06
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143511000
Inkräktaren (e-bok)

Inkräktaren E-bok

(4 röster)
E-bok,  Svenska, 2011-04-06

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Familjefoton med utstuckna ögon. Skrämmande brev utan avsändare. De nyblivna Fåröborna Henrik Kjellander och Malin Andersson står som levande frågetecken inför hoten som drabbat dem och deras barn. Vem vill göra dem illa?

Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen tar saken på största allvar, men kan inte utesluta att alltihop är ett osmakligt skämt. När hoten trappas upp och parets dotter försvinner skingras alla tvivel. Det här är på allvar. Dessutom är det bara början ...

När polisen pressar Henrik kommer en gammal infekterad släkthistoria i dagen. Vad fick honom egentligen att återvända till Gotland efter en framgångsrik karriär som fotograf i Stockholm och ute i världen? Är det verkligen någon på den karga ön i Östersjön som vill skada familjen, eller kommer hoten från annat håll?

Medan höstmörkret djupnar håller någon ögonen på familjen och bidar sin tid - väntar på rätt tillfälle att göra upp räkningen.

Inkräktaren är en ovanligt nervkittlande och ruggig historia om svek och mörka hemligheter. Det är den femte fristående boken om Gotlandspolisen Fredrik Broman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Östlundh