Tala är guld : så kommunicerar du framgångsrikt i alla dina relationer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-09-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143511260
Tala är guld : så kommunicerar du framgångsrikt i alla dina relationer (e-bok)

Tala är guld : så kommunicerar du framgångsrikt i alla dina relationer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2011-09-14

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
- Vad trist du är som redan ska gå!

- Det är så roligt när vi umgås, jag kommer att sakna dig när du går.

Hör du skillnaden på de här två meningarna? Den första är anklagande och kan ge dåligt samvete. Den andra uttrycker värme och tas emot positivt.

I undersökningar om vad som gör oss lyckliga hamnar goda relationer högst upp - långt före resor till paradisöar, nyrenoverade kök och miljonvinster. Ändå ägnar vi förvånansvärt lite tid åt just de relationer som betyder mest för oss.

Men små steg kan göra stor skillnad!

Hur vi kommunicerar speglar vilka värderingar vi har, vilken attityd vi väljer att kliva upp med på morgonen och därmed även vilket resultat vi går och lägger oss med. Det är ingen slump att när vi säger det vi egentligen menar och vågar uttrycka oss från hjärtat, kommer också relationerna till våra medmänniskor och till oss själva att bli mycket mer positiva och tillfredsställande. Genom att uttrycka oss tydligare och bli bättre på att lyssna slipper vi missförstånd och onödiga konflikter, och vinner istället förtroende, respekt och förståelse.

Men hur gör man då?

I Tala är guld tar Elizabeth Gummesson med oss på en resa där vi får lära oss hur vi kan hantera energitjuvar i bekantskapskretsen, bemöta giftiga kommentarer från folk, gräla smartare med vår partner, hålla svåra samtal som chefer eller prata med våra tonåringar. Tala är guld är fylld av övningar, nya tankesätt och uttrycksmodeller, men framför allt är boken en inspirationskälla till bättre kommunikation i alla delar av livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elizabeth Gummesson