Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143512182
Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning (e-bok)

Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning (e-bok)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-21
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nu kan du klara av studierna med högsta betyg, klättra rekordsnabbt i karriären eller bara njuta av att utveckla din tankeförmåga. Du kan lära in mängder av kunskap som tidigare ansetts vara omöjlig att komma ihåg. Fokus ligger helt på vardagsnytta, från att komma ihåg dagsplaneringen och namn på personer du träffat, till att minnas innehållet i hela böcker.

Vi använder vårt minne hela tiden i allt vi gör. Minnet har inte en specifik plats i hjärnan utan är resultatet av hela hjärnans arbete. I praktiken innebär det att vi även behöver träna upp vår förmåga till koncentration, visualisering, kreativitet och snabbtänkthet för att få ett mästarminne. Kort sagt att hålla hjärnan i topptrim.

Minnet är inte bara grunden för all form av inlärning utan också för våra tankar och vår personlighet. I boken presenteras en unik modell över hur vårt minne fungerar och rikligt med övningar som inspirerar och hjälper dig att få ett eget mästarminne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägen till mästarminne : förändra ditt liv med kraftfull minnesträning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt ärligt så vet jag inte helt hur jag ska bedöma...
    Thestar19, 14 juni 2013

    Helt ärligt så vet jag inte helt hur jag ska bedöma den här boken då den delvis har förändrat mitt liv samtidigt som den har kostat mig 4000kr. För att sammanfatta allt så kan jag bara säga att om du läser boken och köper hans kurs på themindacademy så kommer ditt liv förändras.

    När jag började läsa boken så trodde jag att den skulle ge tips på hur du enklare kommer ihåg saker. Jag hade aldrig förväntat mig att den skulle introducera ett helt nytt sätt att minnas information. Nu i e... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Vägen till mästarminne : förändra ditt li...