Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-05-16
Utmärkelser
Augustpriset
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789143513110
Synden (e-bok)

Synden E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-05-16

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I ett litet fiskeläge i Österlen i Skåne växer Julius Rhode upp. Hans far är agronom och forskare och familjen har en framskjuten ställning i det lilla samhället. Vid tre års ålder råkar Julius ut för en olyckshändelse, som han först många år senare skall få den verkliga, och grymma, förklaringen till. Då får han också veta varför Irma, hans bästa vän och älskade, vid femton års ålder stängdes in på mentalsjukhus, då uppdagas orsaken till den ohyggliga tragedin i prästgården. Och han beslutar sig för att hämnas - hämnas genom att berätta sanningen.Nu återutger vi tre av Björn Ranelids tidigare böcker i vackert formgivna kartonnageutgåvor: Synden, som utkom 1994, Till alla människor på jorden och i himlen från 1997 och Tusen kvinnor och en sorg från 1998.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Synden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Plågsamt
    Mr Rabell , 26 augusti 2018

    Läste boken eftersom jag var nyfiken på Ranelid och tycker han verkar sympatisk.
    Tyvärr blev läsningen en uppvisning i långsökta och svårtolkade aforismer skrivet i ett storvulet språk. Tempot i boken är mycket långsamt, uttråkade.
    Det här är en bok som ger huvudvärk. En bok man minns.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Ranelid