Klimatologi Meteorologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
1999-12-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Loman, Göran, 1956-
Illustrationer
ill.
Dimensioner
221 x 155 x 20 mm
Vikt
515 g
SAB
Uba
ISBN
9789144012643
Klimatologi Meteorologi (häftad)

Klimatologi Meteorologi

(4 röster)
Häftad Svenska, 1999-12-01
375
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Boken Klimatologi och meteorologi behandlar olika aspekter inom meteorologin och klimatologin med speciell betoning på Skandina-viens klimat, regional- och lokalklimatologi.
Boken vänder sig till studenter inom olika discipliner vid universitet och högskolor, som i enskilda kurser eller integrerat med andra kurser studerar dessa ämnen. För att öka användbarheten är boken upplagd på ett sådant sätt att det är möjligt att enbart läsa vissa avsnitt. I boken finns en utförlig ordlista och rekommenderad fördjupningslitteratur.
Boken är en fördjupning av en tidigare bok med samma namn, utgiven av samma författare, som använts inom olika kurser i klimatologi och meteorologi vid universitet och högskolor i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klimatologi Meteorologi
  2. +
  3. Klimat och väder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klimat och väder av Jörgen Bogren, Torbjörn Gustavsson, Göran Loman (häftad).

Köp båda 2 för 778 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Jörgen Bogren, Torbjörn Gustavsson, Göran Loman är klimatologer. Jörgen Bogren (FD) och Torbjörn Gustavsson (docent) forskar och undervisar vid Göteborgs universitet. Göran Loman (FD) är konsult med inriktning på miljö- och klimatfrågor.