Bra matematik för alla (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
1999-09-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144012872
Bra matematik för alla (häftad)

Bra matematik för alla

Häftad Svenska, 1999-09-01

Slutsåld

Denna bok innehåller till väsentliga delar Gudrun Malmers material från boken Matematiksvårigheter och dyslexi, men den har både omstrukturerats och utökats. Författaren ger i boken många praktiska förslag till hur matematikundervisningen i grundskolan kan utformas mot ett ökat elevengagemang, där laborativt arbete och undersökande aktiviteter i kombination med reflekterande samtal och diskussioner blir naturliga och självklara inslag. En sådan undervisning kan förebygga svårigheter och är bra för alla elever, men nödvändig för dem med någon form av inlärningssvårigheter, t.ex.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gudrun Malmer

  • Räkneväskan

    Gudrun Malmer, Margret Rudqvist

    Räkneväskan används vid arbetet med den grundläggande taluppfattningen under de första skolåren. Den innehåller olikfärgade talblock för talen 1-10, två för vardera talen 1-9 och fem för talet 10. Det mesta inom matematiken handlar om att jämföra ...

  • Räkneväskan Lärarhandledning

    Gudrun Malmer, Margret Rudqvist

    I handledningen till räkneväskan, skriven av Gudrun Malmer och Margret Rudqvist, ges en mängd tips och idéer om hur Räkneväskan kan användas både vid den mest elementära matematikundervisningen och senare.

Bloggat om Bra matematik för alla