Derivator integraler och sånt - Del 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
654
Utgivningsdatum
2000-09-01
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Dunkels, Andrejs, 1939-
Illustrationer
ill.
Dimensioner
225 x 155 x 35 mm
Vikt
913 g
SAB
Td,Tak
ISBN
9789144014913
Derivator integraler och sånt - Del 1 (häftad)

Derivator integraler och sånt - Del 1

(3 röster)
Häftad Svenska, 2000-09-01
505
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken är en omarbetad och moderniserad ny upplaga av sin beprövade föregångare och täcker grunderna av envariabelanalysen. Stor vikt läggs vid numeriska metoder, som presenteras där de naturligt hör hemma.
Boken spänner över ett stort område av matematiken. Författarna nöjer sig därför ibland med att förklara och belysa sammanhang snarare än att alltid ge logiskt oantastliga bevis. De många lösta exemplen bidrar till att illustrera teorin. Till varje kapitel hör vidare ett stort antal övningsuppgifter.
Den vänder sig främst till studerande på civilingenjörs- och ingenjörsutbildningarna, men bör också kunna lämpa sig för andra studerande.
Författarna, som alla undervisar eller har undervisat vid Luleå tekniska universitet, har lång erfarenhet av matematikundervisning för teknologer och har i flera fall medverkat som författare till andra läroböcker.
Andra upplagan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Derivator integraler och sånt - Del 1
  2. +
  3. MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap av Per Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 978 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Derivator integraler och sånt - Del 1

Övrig information

Andrejs Dunkels var universitetslektor i matematik, Håkan Ekblom är bitr. professor och undervisar främst i numerisk analys och datalogi, Anders Grennberg är bitr. professor vid institutionen för systemteknik, Torbjörn Hedberg är professor vid institutionen för matematik, Eilif Hensvold har varit universitetslektor i matematik och i industriell logistik, Henry Kallioniemi är universitetslektor i matematik, Reinhold Näslund är universitetsadjunkt i matematik.