Entreprenörskapets rötter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med Adobe-kryptering (0.7 MB)
Om Adobe-kryptering
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-04-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
ISBN
9789144028248
Entreprenörskapets rötter (e-bok)

Entreprenörskapets rötter (e-bok)

E-bok (PDF - DRM), Svenska, 2010-04-23
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vem är entreprenör? Varför väljer en del människor att bli entreprenörer? Hur utvecklas ny affärsverksamhet? Vad händer på marknaden när entreprenören agerar? Erfarenheterna visar att bilden av entreprenörskap är oklar för många. Boken bidrar till att klargöra entreprenörskapet som akademiskt ämne. Genom att göra en historisk återblick över entreprenörskapsforskningens teoretiska utveckling och lyfta fram centrala forskningsbidrag ges en beskrivning av entreprenörskapsämnets unika karaktär.

Boken kan användas vid högskoleutbildningar som komplement till kurslitteraturen inom entreprenörskap och små företag, men även i kurser inom organisation och ledarskap, samt inom kurser i nationalekonomi och ekonomisk historia. Boken kan också användas av forskare och lärare inom entreprenörskaps- och småföretagsområdet för att få en överblick över forskningsfältet. Entreprenörskap intresserar alltfler utanför den akademiska kretsen. Boken är därför även intressant för alla andra som vill öka sin kunskap om entreprenörskapsområdet.

E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 1999.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Landström

  • Entreprenörskap och företagsetablering : från idé till verklighet

    Hans Landström, Marie Löwegren

    Entreprenörskap och nya företag är viktiga för samhällets utveckling. Samhället, och därmed människors preferenser, förändras, information blir alltmer lättillgänglig och nya produkter introduceras i allt snabbare takt. Samtidigt ökar komplexitete...