Das Dach. 2. Textbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Tyska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2005-03-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sturmhoefel, Marie (medf.)
Illustratör/Fotograf
Andreas Knutsson
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
240 x 195 x 10 mm
Vikt
380 g
Antal komponenter
Bok + CD
SAB
Ff
ISBN
9789144038551

Das Dach. 2. Textbok

Häftad,  Tyska, 2005-03-01
256
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Elevbok
Elevboken till Das Dach innehåller bland annat dialoger, berättande texter, sakprosa och ramsor. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i "Bra att kunna"-rutor, en minigrammatik samt tvåspaltiga styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.

Digitalt läromedel
Det digitala läromedlet erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in - glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg. Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år.

Läromedlets innehåll
Das Dach 2 tar upp personer, platser, aktiviteter och händelser, t.ex. en familj i Köln. Vi ges inblickar i ungdomars vardagsliv och fritidsintressen. Förutom samtal, dialoger, intervjuer och berättelser ges prov på autentiska textinslag i form av sånger, skyltar och tre filmer i historiskt perspektiv. Nyttiga fasta uttryck samlas i "Bra att kunna"-rutor, och stavning och grammatiska strukturer förklaras och övas i övningsböckerna. Vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer i de tyskspråkiga områdena presenteras i återkommande "Info"-avsnitt. Det är lätt för elev och lärare att sätta upp mål för lärandet och utvärdera dessa genom att varje enhet i övningsböckerna inleds med förslag på "Mål och utvärdering".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Das Dach. 2. Textbok
  2. +
  3. Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grund... av Daniel Eriksson (Övrigt).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Textboken innehåller en stor variation av texter: dialoger, berättande texter, sakprosa, ramsor m.m. Nyttiga fraser samlas i "Bra att kunna-rutor". Samlad information om de tysktalande länderna. Tydliga kartor. Minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.