Den goda kommunikationen : rösten, kroppsspråket och retoriken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2005-02-01
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Erika Eklund
Illustrationer
ill.
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
300 g
Antal komponenter
Bok + CD
SAB
F.063
ISBN
9789144038735
Den goda kommunikationen : rösten, kroppsspråket och retoriken (häftad)

Den goda kommunikationen : rösten, kroppsspråket och retoriken

(4 röster)
Häftad Svenska, 2005-02-01
285
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken handlar om lusten och glädjen i att kommunicera och nå fram med sitt budskap. Den innehåller många praktiska råd och övningar som hjälper dig att tala så att folk hör vad du säger och förstår vad du menar - alldeles oavsett om du är politiker, sjuksköterska, präst, företagare, lärare, läkare, telefonist, servicearbetare, advokat, student, förälder, ledare eller festtalare.Författaren hämtar exempel ur sin egen erfarenhet och beskriver såväl lyckade tillfällen som dråpliga fadäser och feltramp, vilket ger både roliga och värdefulla insikter.Boken vänder sig till dig som vill få större genomslagskraft i dina budskap och träna förmågan att tala och framträda. I denna nya upplaga har innehållet omarbetats och flera kapitel har tillkommit, bl.a. Social kompetens, Ledarskapets kommunikation och Autentiska fall. Med boken följer en nyinspelad ljud-cd med exempel på olika röster (t.ex. klämda, spruckna, knarriga) som tydligt visar röstens betydelse för kommunikationen. Cd:n innehåller också röstövningar och "snackor" - dialoger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den goda kommunikationen : rösten, kroppsspråket och retoriken
  2. +
  3. Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik av Lennart Hellspong (häftad).

Köp båda 2 för 501 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Juhlin

Övrig information

Den här boken handlar om lusten och glädjen i att kommunicera och nå fram med sitt budskap. Den innehåller många praktiska råd och övningar som hjälper dig att tala så att folk hör vad du säger och

förstår vad du menar alldeles oavsett om du är politiker, sjuksköterska, präst, företagare, lärare, läkare, telefonist, servicearbetare, advokat, student, förälder, ledare eller festtalare.

Författaren hämtar exempel ur sin egen erfarenhet och beskriver såväl lyckade tillfällen som dråpliga fadäser och feltramp, vilket ger både roliga och värdefulla insikter.

Boken vänder sig till dig som vill få större genomslagskraft i dina budskap och träna förmågan att tala och framträda.

I denna nya upplaga har innehållet omarbetats och flera kapitel har tillkommit, bl.a. Social kompetens, Ledarskapets kommunikation och Autentiska fall.

Med boken följer en nyinspelad ljud-cd med exempel på olika röster (t.ex. klämda, spruckna, knarriga) som tydligt visar röstens betydelse för kommunikationen. Cd:n innehåller också röstövningar och snackor dialoger.