Astma, allergi och eksem i arbetslivet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2006-05-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Dufva, Eva-Maria (red.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Vebr
ISBN
9789144043531
Astma, allergi och eksem i arbetslivet (häftad)

Astma, allergi och eksem i arbetslivet

Häftad Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Boken ger kunskap om yrkesrelaterade luftvägs- och hudsjukdomar med speciell inriktning på sjukdomarnas konsekvenser för yrkesliv och yrkesval. Symtom, diagnostik och behandling samt försäkringsmedicinska frågor beskrivs och kompletteras med ett antal patientfall.
Boken vänder sig i första hand till läkare i primärvård och företagshälsovård men även till andra läkare som kommer i kontakt med dessa patienter.
De som arbetar inom försäkringskassan och andra instanser med behov av kunskap på detta viktiga område kan också ha nytta av boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Olofsson

Övrig information

Denna bok ger kunskap om yrkesrelaterade luftvägs- och hudsjukdomar med speciell inriktning på sjukdomarnas konsekvenser för yrkesliv och yrkesval. Symtom, diagnostik och behandling samt

försäkringsmedicinska frågeställningar beskrivs och kompletteras med ett antal patientfall.

Boken är skriven av experter på yrkesrelaterade luftvägs- och hudsjukdomar samt försäkringsmedicin. Astma- och Allergiförbundet har bidragit med stor kunskap omkring praktiska konsekvenser för patienter med denna typ av sjukdomar.

Boken vänder sig i första hand till läkare i primärvård och företagshälsovård men även till andra läkare som i sin verksamhet kommer i kontakt med patienter med yrkesrelaterade luftvägs- och hudsjukdomar. Den kan även fungera som viktig kunskapskälla för personer verksamma inom försäkringskassa och andra instanser med behov av kunskap på detta viktiga område.