Förhandla : förhandlingsteknik för vinnare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
150 x 223 x 13 mm
Vikt
360 g
SAB
Bi
ISBN
9789144048079
Förhandla : förhandlingsteknik för vinnare (häftad)

Förhandla : förhandlingsteknik för vinnare

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

I den knivskarpa konkurrens som möter oss i dagens gränslösa affärsvärld måste verksamheter ständigt utvecklas. Förhandlaren har en nyckelroll i detta. Den som behärskar konsten att förhandla framgångsrikt skapar mervärden, bygger, vårdar och utvecklar relationer. Den som inte lärt sig att förhandla förstör relationer, skapar konflikter, träffar kortsiktiga lösningar och drar på sitt företag onödiga kostnader.
Denna bok vänder sig till alla som deltar i eller leder förhandlingar. Den skiljer sig från många andra böcker i ämnet genom att vara rakt på sak och helt och hållet byggd på praktiska erfarenheter. Läsaren får veta hur man ska förhandla med siktet inställt på en lösning med två vinnare såväl som hur man bör agera när motparten föredrar kamp och ojusta metoder.
I sin nya bok utvecklar Iwar Unt sina tankegångar från hans tidigare böcker om förhandling och förhandlingsteknik och ger därutöver en heltäckande bild av vad en förhandlare kan möta på vägen från den första kontakten tills man står vid den skiljeväg där man ska besluta om avtalet skall förnyas eller upphöra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Iwar Unt

  • Förhandla effektivt - Exec

    Iwar Unt

    Förhandlingen är ett psykologiskt spel mellan människor, där du måste kunna reglerna för att vara effektiv. Tyvärr blir förhandlingen ofta till en kamp med vinnare och förlorare. Vi utgår ifrån att motpartens behov konkurrerar med våra egna. Det u...

Bloggat om Förhandla : förhandlingsteknik för vinnare