Lokalanestesi och smärta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2008-10-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 10 mm
Vikt
217 g
SAB
Vefc
ISBN
9789144048208
Lokalanestesi och smärta (häftad)

Lokalanestesi och smärta

(1 röst)
Häftad Svenska, 2008-10-17
333
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna bok ger ökad kunskap om olika smärttillstånd och om de fysiologiska mekanismer som styr hur smärta upplevs samt om vikten av att alltid försöka blockera smärta.
Handgripliga instruktioner om hur lokalanestesi administreras i munhålan ges både i texten och med hjälp av illustrativa figurer samt med foton och filmsekvenser på bokens webbplats. Bedövningsmedlets generella och lokala effekter beskrivs. Ett separat kapitel ägnas åt medicinska riskpatienter.
Boken riktar sig till olika kategorier av vårdpersonal som vill utbilda och fortbilda sig inom smärtområdet. Det gäller såväl tandläkar- och läkarstudenter som sjuksköterskor, tandhygienister och tandsköterskor under grund- och specialistutbildning.
Boken kan också användas som en orientering inom ämnet för verksamma tandläkare, läkare, sjuksköterskor, tandhygienister och tandsköterskor.
Lokalanestesikapitlen fokuserar på munhålan och är därför närmast avsedda för tandläkar- och tandhygieniststudenter, men kan också vara till nytta för läkare som har sitt arbetsfält nära och i munhålan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lokalanestesi och smärta
  2. +
  3. Värk i rygg, muskler och leder : ett onödigt ont

De som köpt den här boken har ofta också köpt Värk i rygg, muskler och leder : ett onödigt ont av Harald Blomberg (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna