Finansiering och kalkylering : fakta och uppgifter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2008-02-01
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 210 x 12 mm
Vikt
580 g
SAB
Qb
ISBN
9789144050027
Finansiering och kalkylering : fakta och uppgifter (häftad)

Finansiering och kalkylering : fakta och uppgifter

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2008-02-01

Slutsåld

I Finansiering & kalkylering - fakta och uppgifter får eleverna följa fyra olika företag och deras kalkyleringsproblem. Fakta varvas med uppgifter, vilket skapar större aktivitet vid inlärningen och ger en bättre helhetsbild.

Läromedlet uppmuntrar eleverna att arbeta med kalkylmodeller i Excel. Till varje kapitel finns förslag på kalkylmodeller som de kan använda i praktikfallen. Dessa kalkylmodeller finns även i bokens digitala del. Där finns dessutom animerade genomgångar av kapitlen (i PowerPoint).

Det går bra att arbeta också utan dator.

BOKENS DIGITALA DEL
I den digitala delen finns ett antal nedladdningsbara filer med bl.a. kapitlens kalkylmodeller i Excel. Kalkylmodellerna innehåller text men inga formler, eftersom tanken är att eleverna själva ska komplettera modellerna med dem. Lösningar till alla modellerna finns dock i ett separat lösningshäfte. I den digitala delen finns också bildspel i PowerPoint som illustrerar en del av bokens begrepp.

Utförliga lösningar till uppgifterna och samtliga kalkylmodeller med formler finns i ett separat lösningshäfte.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven Tullgren

  • Bokföring & bokslut - Grundkurs

    Sven Tullgren

    Bokföring & bokslut ger grundläggande kunskaper om bokföring och bokslut. Läromedlet kräver inga förkunskaper och är därför lämpligt för fristående grundkurser i bokföring. Det passar också mycket väl till bokföringsavsnittet i kurserna Företagsek...

  • Finansiering och kalkylering - lösningshäfte

    Sven Tullgren

    I Finansiering & kalkylering får eleverna följa fyra olika företag och deras kalkyleringsproblem. Fakta varvas med uppgifter, vilket skapar större aktivitet vid inlärningen och ger en bättre helhetsbild. Läromedlet uppmuntrar eleverna att arbeta m...