Arc-en-ciel 7 : elevpaket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2010-11-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Fj
ISBN
9789144051185
Arc-en-ciel 7 : elevpaket (häftad)

Arc-en-ciel 7 : elevpaket

Häftad Svenska, 2010-11-22
396
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Elevpaket
Arc-en-ciel 7, som består av en tryckt elevbok, ett övningshäfte och ett digitalt läromedel som innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust.

LGR 11
Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer i olika sammanhang, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva "olika slags texter". I Arc-en-ciel 7 får eleven som ett återkommande projekt skriva om en familj och deras resa utomlands. Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga.

Lärobok
Varje kapitel i läroboken har en färg (t.ex. bleu), som i sin tur är kopplad till en stavelse (t.ex. eu) och ett uttal, vilka övas särskilt. Boken innehåller nio kapiteltexter där dialoger varvas med franska reportage. I varje kapitel finns korta realiatexter på svenska. Mot slutet av boken finns ett utdrag ur den lättlästa romanen Je te sauverai ! Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet À savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik.

Övningshäfte
I övningshäftet, som ingår i paketet, övas de respektive kapitlens centrala delar. Här finns också utförligare grammatik med extraövningar som vässar elevernas kompetens.

Digitalt läromedel
interaktiva övningar av texter, grammatik, ordförråd och uttal
inspelningar gjorda av professionella skådespelare

Det här digitala läromedlet är tyvärr inte kompatibel med iPad för närvarande. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arc-en-ciel 7 : elevpaket
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 878 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna