Arc-en-ciel 7 : elevpaket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2010-11-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Fj
ISBN
9789144051185
Arc-en-ciel 7 : elevpaket (häftad)

Arc-en-ciel 7 : elevpaket

Häftad Svenska, 2010-11-22
301
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Elevpaket 

Arc-en-ciel 7, som består av en tryckt elevbok, ett övningshäfte och ett digitalt läromedel som innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust. 

LGR 11 

Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer i olika sammanhang, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva "olika slags texter". I Arc-en-ciel 7 får eleven som ett återkommande projekt skriva om en familj och deras resa utomlands. Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga. 

LÄROBOK 

Varje kapitel i läroboken har en färg (t.ex. bleu), som i sin tur är kopplad till en stavelse (t.ex. eu) och ett uttal, vilka övas särskilt. Boken innehåller nio kapiteltexter där dialoger varvas med franska reportage. I varje kapitel finns korta realiatexter på svenska. Mot slutet av boken finns ett utdrag ur den lättlästa romanen Je te sauverai ! Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet Ā savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik. 

ÖVNINGSHÄFTE 

I övningshäftet, som ingår i paketet, övas de respektive kapitlens centrala delar. Här finns också utförligare grammatik med extraövningar som vässar elevernas kompetens. 

DIGITALt läromeDEL 


  • interaktiva övningar av texter, grammatik, ordförråd och uttal


  • inspelningar gjorda av professionella skådespelare Det här digitala läromedlet är tyvärr inte kompatibel med iPad för närvarande. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arc-en-ciel 7 : elevpaket
  2. +
  3. Arc-en-ciel 8 - elevpaket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arc-en-ciel 8 - elevpaket av Marie-Elen Osbeck, Cécile Tartar Jönsson (häftad).

Köp båda 2 för 602 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arc-en-ciel 7 : elevpaket