Akut buk : diagnostik och behandling av akut buksmärta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2013-02-22
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
250 x 215 x 15 mm
Vikt
1022 g
SAB
617.55,Vej
ISBN
9789144051444

Akut buk : diagnostik och behandling av akut buksmärta

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2013-02-22
482 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Akut buk kommer nu ut i sin andra utökade upplaga och borde ha förutsättningar att bli ett standardverk för de inom sjukvården som handlägger patienter med akut buksmärta. Boken ger en solid redovisning av ämnesområdet och saknar inte bara direkta svenska utan också internationella motsvarigheter. Den nya upplagan innebär förutom en revision och uppdatering av texten också fler och omarbetade illustrationer samt en utökning av innehållet med nya kapitel om bukväggssmärta, bråck och peritonit. Som tidigare ligger tyngdpunkten på diagnostik av akut buksmärta men beskrivningen av handläggningen av denna stora patientgrupp har utökats sedan den tidigare upplagan. Den nya upplagan innebär således en mer fullständig beskrivning av de vanligare men även en del mindre vanliga sjukdomstillstånd som för dessa patienter till läkare.

Boken riktar sig främst till kirurger och allmänläkare, men bör vara av intresse för alla läkare som möter patienter med akut buksmärta. Den kan också tjäna som fördjupningslitteratur inom den medicinska grundutbildningen och sjuksköterskeutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akut buk : diagnostik och behandling av akut buksmärta
  2. +
  3. Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid aku... av Jonas Wikström (häftad).

Köp båda 2 för 972 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Akut buk : diagnostik och behandling av akut buksmärta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Felix, 9 november 2016

    Mycket lättläst, intressant och har goda tips att tänka på. En god grund som ger dig en bred kunskap inom behandling av akut buk. Rekommenderar stakt.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Akut buk : diagnostik och behandling av a...