Skarp programmering med C# (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
570
Utgivningsdatum
2008-07-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
223 x 155 x 32 mm
Vikt
820 g
SAB
Pubbz C#
ISBN
9789144052601

Skarp programmering med C#

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2008-07-01
589
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok är avsedd för alla som vill lära sig C#, programspråket som är kraftfullare än Java men enklare än C++. Den förutsätter inte att man redan kan något annat programspråk, utan är avsedd både för nybörjare i inledande kurser i programmering och för personer med tidigare programmeringserfarenhet. På bokens webbplats finns lösningar på de många exempel och övningar som ingår i boken.
Skarp programmering med C# är både pedagogisk och lättläst samtidigt som den behandlar objektorienterad programmering och beskriver i stort sett hela språket C#.
Boken visar hur programutveckling går till i .NET-miljö och utnyttjar de standardklasser som ingår i .NET.
Det moderna programutvecklingsverktyget Visual C# Express Edition, som är en fritt tillgänglig del av Microsofts Visual Studio, används men det förutsätts ändå inte att detta verktyg alltid finns tillgängligt.
Boken lär ut hur man konstruerar program med grafiska användargränssnitt, även med rörliga figurer och behandlar också filhantering och användning av containerklasser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skarp programmering med C#
 2. +
 3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 708 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skarp programmering med C#. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förklaringar och struktur?
  André Gunnarsson, 5 januari 2021

  Boken kanske funkar bra om man programmerat i något annat språk sedan tidigare men funkar mindre bra för självstudier för nybörjare. För självstudier för nybörjare rekommenderar jag istället Tony Gaddis starting out with visual C#.

 2. BOK OM PROGRAMMERING
  Harald, 19 januari 2016

  Boken är lättläst i för att handla om ett sådant pass komplicerat ämne. Mycket pedagogiskt skrivet. Rekommenderas varmt även till nybörjaren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jan Skansholm