Röstboken : tal-, röst och sångövningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2008-11-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 159 x 11 mm
Vikt
280 g
SAB
Ijnj
ISBN
9789144053486

Röstboken : tal-, röst och sångövningar

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-11-03
392
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om våra röster och hur professionella inom skola, skådespelar- och sångarutbildningar samt sjukvård kan arbeta med elever och patienter som behöver hjälp med att träna sina röster i tal och sång.
Boken inleds med ett kapitel som beskriver röstapparatens uppbyggnad och funktion. Övriga kapitel är praxisnära och handlar om:

andning, röstbildning och artikulation
röst- och talövningar
sångövningar
röstövningar vid röstrubbningar.

I ett avslutande kapitel presenteras bakgrunden till flera av författarens övningar, tankar och terapiidéer. Hon berättar också om sina inspirationskällor genom åren.
Till boken hör ett antal ljudfiler som kan användas som stöd för övningarna i boken så att de genomförs på rätt sätt. Du kan dessutom lyssna till författarens egen röst både när hon visar andnings-, röst- och talövningar, och när hon med sin karaktäristiska lyhördhet demonstrerar sångövningar tillsammans med en elev. Du får tillgång till dessa ljudfiler genom att med hjälp av koden i boken logga in på bokens webbplats.
Boken vänder sig till blivande och verksamma talpedagoger, specialpedagoger med inriktning tal, språk och kommunikation, logopeder, tal- och röstterapeuter, sångpedagoger samt till sångstuderande och körsångare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Röstboken : tal-, röst och sångövningar
  2. +
  3. Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att studera på högskolan : studieteknik och mot... av Marina Bergman (häftad).

Köp båda 2 för 669 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Röstboken : tal-, röst och sångövningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra komplement
    Björn Karlsson, 28 juni 2021

    Kanonbok med ljudövningar via nätet. Blir suveränt bra hjälp för sommarträningen inför fortsättningen med min logoped efter sommaren. Mycket instruktiv och pedagogisk.

Visa alla 1 recensioner