Temperaturen på affärssystem i Sverige (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
291
Utgivningsdatum
2008-12-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
480 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144053561
Temperaturen på affärssystem i Sverige (häftad)

Temperaturen på affärssystem i Sverige

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-12-23
410
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Affärssystem har stor betydelse för hur verksamheter leds och organiseras. De utgör ryggraden i många organisationers informationsbehandling och styrning. Boken riktar sig till praktiker, studenter och forskare genom att visa på affärssystemområdets bredd och lyfta fram relevanta - och vetenskapligt intressanta - situationer och frågeställningar. Den syftar till att ta temperaturen på affärssystem i Sverige!I boken diskuteras vad affärssystem är, hur utvecklingen av dem förhåller sig till utveckling av skräddarsydda system, varför vi behöver dem och hur de bidrar till att skapa värde. På vilket sätt kan ett affärssystem underlätta införandet av en mer strategisk ekonomistyrning och vilken roll har controllern i arbetet med att ta tillvara systemets möjligheter? Vad kan vi lära oss av de företag som lyckats och varför är det troligt att affärssystem blir politiska verktyg i dragkampen om hur organisationen ska styras? Inte minst i den offentliga sektorn ställs många av dessa frågor på sin spets.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Temperaturen på affärssystem i Sverige
  2. +
  3. Räkna Lön 1 - 2024 (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Räkna Lön 1 - 2024 (bok + digital produkt) av Tiina Ranjbar Talari, Christina Vallin (häftad).

Köp båda 2 för 1029 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Temperaturen på affärssystem i Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra skrivit om affärssystem
    Lise-Lott Winnberg (Normlösa), 3 december 2016

    Boken har fångat affärssystem från många olika perspektiv. Boken innehåller flera olika "berättelser" om affärssystem och hur man kan se på detta ur olika perspektiv

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna