Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2012-08-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
249 x 175 x 15 mm
Vikt
747 g
SAB
Vpj
ISBN
9789144054636
Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (häftad)

Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada

(16 röster)
Häftad Svenska, 2012-08-29

Slutsåld

Oavsett arbetsplats - på en akutmottagning, i en ambulans, på en vårdavdelning, IVA eller familjeläkarmottagning - möter vårdpersonalen patienter med akut sjukdom eller skada. Denna bok ger, på ett pedagogiskt sätt, en bred och grundläggande kunskap i det akuta omhändertagandet vid ett stort antal vanligt förekommande sjukdomstillstånd och skador. Det akuta omhändertagandet utanför sjukhus behandlas i ett separat kapitel, liksom den medicinska teknik som används inom Andra upplagan akutsjukvåden.

Akutsjukvården befinner sig i ständig utveckling. När framsteg görs och nya metoder utvecklas inom den planerade medicinska eller kirurgiska verksamheten påverkar detta i många fall även den akuta behandlingen. Därför har ett antal behandlingsmetoder och riktlinjer i boken uppdaterats för att ge läsaren högaktuella kunskaper om modern akutsjukvård.

I boken ingår interaktiva övningar. Registrera dig med koden som finns längst fram i boken. Koden är unik för varje bok och kan enbart brukas av en användare.

Akutsjukvård vänder sig främst till studenter i sjuksköterske programmet på grundläggande nivå, men kan även användas på avancerad nivå samt av kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bokvideo