Arc-en-ciel 6 - Elevpaket med webbdel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2011-08-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
220 x 205 x 12 mm
Vikt
540 g
SAB
uFj
ISBN
9789144054667
Arc-en-ciel 6 - Elevpaket med webbdel (häftad)

Arc-en-ciel 6 - Elevpaket med webbdel

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-08-23
380
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Elevpaket
Arc-en-ciel 6, som består av en tryckt elevbok, ett övningshäfte och ett digitalt läromedel som innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust.
Med Arc-en-ciel 6 mjukstartar eleverna i årskurs 6. Arc-en-ciel 7 är avsedd för nybörjare eller för dem som mjukstartade i årskurs 6.

LGR 11
Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva "olika slags texter". Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga.

Lärobok
Boken innehåller korta kommunikativa texter, fem franska reportage och övningar av främst knep och knåp-karaktär med plats för att skriva i boken. Mot slutet av boken finns ett utdrag ur den lättlästa romanen Jojo. Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet À savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik.

Digitalt läromedel
boken i digital form med uppläsning och textföljning
interaktiva övningar av grammatik, ordförråd och uttal
inspelningar gjorda av professionella skådespelare

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arc-en-ciel 6 - Elevpaket med webbdel
  2. +
  3. Arc-en-ciel 7 : elevpaket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arc-en-ciel 7 : elevpaket av Marie-Elen Osbeck, Cécile Tartar Jönsson (häftad).

Köp båda 2 för 776 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna