Projektaspekter : kunskapsområden för ledning och styrning av projekt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2009-04-03
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 155 x 15 mm
Vikt
470 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789144054766
Projektaspekter : kunskapsområden för ledning och styrning av projekt (häftad)

Projektaspekter : kunskapsområden för ledning och styrning av projekt

Häftad Svenska, 2009-04-03
283
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Under ett projekts gång omdanas, växlar och utökas projektmedarbetarnas kunskaper och färdigheter. Därför kan en projektprocess även sägas vara en kunskapsutvecklingsprocess. I denna bok behandlas just sådana kunskapsutvecklingsprocesser. Till skillnad från den gängse litteraturen inom projektledning, som främst behandlar hur projekt ska genomföras, tar denna bok sin utgångspunkt i den enskilde projektmedarbetarens målmedvetna kunskapsutveckling och i de förutsättningar som gör denna utveckling möjlig. Författaren belyser de olika områden, så kallade projektaspekter, om vilka projektledare bör ha kunskap för att projektprocessen och kunskapsutvecklingsprocessen ska kunna interagera på ett fruktbart sätt och för att projektledningsarbetet därmed ska bli effektivt.

Denna tredje upplaga har kompletterats med kapitel om multiprojektmiljö och projektrevision samt med avsnitt om urval av projket, finansiering av projekt, agile projektledning, mångfald och genus.

Projektaspekter är tänkt att användas på grundläggande kurser inom projektområdet vid såväl universitet och högskolor som inom näringsliv och förvaltning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Projektaspekter : kunskapsområden för led...