Metoder : undervisning och framträdande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2009-12-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 155 x 10 mm
Vikt
287 g
SAB
Eab
ISBN
9789144055954

Metoder : undervisning och framträdande

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2009-12-22
323
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Riktigt duktiga undervisare, föreläsare och fortbildare behärskar sitt ämnesområde, har goda pedagogiska kunskaper och en förmåga att välja rätt metod med hänsyn till deltagare, ämne och förhållanden i övrigt. Den här boken lyfter fram en mångfald mycket intressanta och spännande metoder som i ett lämpligt urval kan ge förnyad stimulans i det dagliga arbetet i skolan, studieförbundet eller kompetensutvecklingen för verksamma yrkesutövare inom alla områden. Genom att sammanställa en variation av undervisningsmetoder flyttar vi fokus från undervisaren till ämnet och deltagarna och från tvång och ensidighet till frihet och flerperspektivitet. Exempel på metoder som presenteras och diskuteras är: berättandekommunikativaproblemlösandeinteraktivaexperimentellaundersökande. Boken vänder sig till alla som på något sätt sysslar med utbildning, d.v.s. lärarstudenter och verksamma lärare som vill ha tillgång till kunskap om och färdighet i att använda en mängd olika metoder. Men även den som ansvarar för kompetensutveckling på ett företag eller leder studiecirklar kan finna inspiration och stöd för sin utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Metoder : undervisning och framträdande
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Metoder : undervisning och framträdande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. oika undervisningsmetoder
    Faiek Saied, 10 november 2016

    En bra bok för lärare och författare som vill känna till olika undervisningsmetoder och modeller. boken beskriver arbetsgånger, fördelar och nackdelar och lite om teoretiska bakgrunden till varje metod..

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna