Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2009-04-30
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Sven-Erik Torhell
Dimensioner
223 x 155 x 20 mm
Vikt
550 g
SAB
Dd,Oa:dd
ISBN
9789144055985
Den kvalitativa forskningsintervjun - andra upplagan (häftad)

Den kvalitativa forskningsintervjun - andra upplagan

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2009-04-30

Slutsåld

Intervjun är ett oumbärligt redskap inom den kvalitativa forskningen. Ändå är det intrikata sambandet mellan intervjuprocessens hur och varför inte alltid lätt att förstå. I denna introduktionsbok redogör författarna för såväl forskningsintervjuns teoretiska underbyggnad som dess praktiska aspekter.
I denna andra reviderade upplaga har bland annat kapitel om olika intervjuformer samt om språkliga aspekter av intervjukunskap tillkommit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den kvalitativa forskningsintervjun - andra upplagan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Steinar Kvale
  Birgitta Gravås, 30 december 2014

  Användbar som stöd vid uppsatsskrivning - kvalitativ metod. Boken är pedagogisk och använder inga krångliga ord. Går att använda som enbart uppslagsbok.

 2. Oumbärlig bok
  hsrM3a&i, 1 april 2014

  Jag tycker att boken är ett måste att ha i sitt bibliotek om man skriver uppsatser, C-uppsatser eller D-uppsatser. Jag fick så otroligt mycket tips och inspiration till min magisteruppsats där jag gjorde en kvalitativ intervjustudie

 3. En tydlig och beskrivande bok om forskningsintervjuer....
  TDK, 3 januari 2014

  En tydlig och beskrivande bok om forskningsintervjuer. Ger en god inblick i vad som är viktigt vid intervjuer och hur de olika typerna av intervjuer är uppbyggda.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Den kvalitativa forskningsintervjun - and...