Marknadsföringsboken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2011-05-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
250 x 175 x 20 mm
Vikt
880 g
SAB
Qblb
ISBN
9789144056180

Marknadsföringsboken

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-05-01

Slutsåld

Marknadsföringsboken ger heltäckande kunskaper på grundläggande kurser i marknadsföring vid universitet och högskola samt kurser för yrkesverksamma personer. Boken är modern och praktisk, men vilar på stadig teoretisk grund. Den förklarar både överskådligt och uttömmande hur marknadsföringens olika delar hänger ihop. Ofta med svenska exempel.

I boken kan man följa marknadsföraren Anna som arbetar på ett fiktivt företag, modekedjan TrendLine, och de problem hon ställs inför - och hur hon löser dem. Tack vare karaktären Anna blir det abstrakta konkret för läsaren, som får följa hur hon tillämpar sitt teoretiska kunnande i en krävande verklighet.

Marknadsföringsboken finns på webben också. På webbplatsen finns fördjupningsmaterial och komplement, bland annat i form av case och inspelade intervjuer. Webbmaterialet ökar förståelsen för bokens teoretiska innehåll. Läsaren kan dessutom testa sig själv med hjälp av olika kunskapsfrågor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Marknadsföringsboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Praktisk, tillämpad och kanonbra!
  Malin, 15 oktober 2020

  Så skönt att få en bok på svenska och med svenska exempel. Gör att man förstår direkt och det blir mycket lättare att hänga med i diskussioner och göra uppgifter. Perfekt när man inte kan träffas fysiskt och är beroende av en bra och pedagogisk bok.

 2. Enkel kurslitteratur
  Johanna, 23 januari 2018

  Bra upplägg och enkel att följa och förstå sig på. Något långa textstycken och lite tråkig utformning. I övrigt bra grundbok i marknadsföring.

 3. Pinsamt förenklad syn på företagande och organisation....
  Olawi, 10 oktober 2013

  Pinsamt förenklad syn på företagande och organisation. Komiskt att se transmissionsmodellen som förklaring på hur kommunikation fungerar, tidsresa till 1930-tal.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo