Invärtesmedicin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
436
Utgivningsdatum
2010-08-30
Upplaga
10
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Rollof, Jan (förf.) / Skattum, Lillemor (förf.) / Truedsson, Lennart (förf.) / Westman, Kerstin (förf.) / Hedner, Lars Pavo (red.)
Dimensioner
252 x 175 x 27 mm
Vikt
1219 g
SAB
Ve
ISBN
9789144056791
Invärtesmedicin (inbunden)

Invärtesmedicin

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-08-30
591
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken fokuserar på den medicinska bakgrunden till de stora sjukdomsgrupperna som ligger inom medicinklinikernas verksamhetsfält. Framställningen grundas på patofysiologin och dess relation till miljö och livsstil. Läsaren får kunskap om sjukdomars uppkomst och bakgrund samt diagnostiska och terapeutiska åtgärder. Sjukvårdsekonomiska och genusanknutna aspekter beaktas liksom kvalitetssäkring. Belysande fallbeskrivningar finns i de flesta kapitel.

I denna tionde upplaga har innehållet genomgående reviderats och uppdaterats. Dessutom har det tillkommit ett nytt kapitel om allergi och överkänslighet.

Boken är i första hand tänkt för undervisningen inom högskolans hälso- och sjukvårdsutbildningar, men kan med fördel även användas av redan yrkesverksamma som vill ha aktuell information inom sitt verksamhetsområde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Invärtesmedicin
  2. +
  3. Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi av Gösta Gahrton, Gunnar Juliusson (inbunden).

Köp båda 2 för 1249 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Invärtesmedicin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt Bra!!
    Frida, 15 maj 2017

    Boken var väldigt bra upplagd, lätt att hitta i. Om man sökte efter en specifik sjukdom så fick man fram både symtom (samt orsakerna till symtomen), diagnostik och behandling på samma ställe istället för att behöva leta runt i hela boken. Rekommenderar starkt!!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Invärtesmedicin