Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
558
Utgivningsdatum
2012-01-20
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Ekberg, Henrik (förf.) / Gustafson, Pelle (förf.) / Ingvar, Christian (förf.) / Ivarsson, Bodil (förf.) / Lithner, Maria (förf.) / Malmberg, Lars (förf.) / Malmfors, Gerhard (förf.) / Montgomery, Agneta (förf.) / Nordström, Carl-Henrik (förf.) / Omnell Persson, Marie (förf.) / Risberg, Bo (förf.) /
Dimensioner
260 x 180 x 35 mm
Vikt
1390 g
SAB
617.0231,Vf
ISBN
9789144056807
Kirurgiska sjukdomar (häftad)

Kirurgiska sjukdomar

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-01-20
609
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Detta är den andra, reviderade och uppdaterade utgåvan av Kirurgiska sjukdomar. Denna nya version har försetts med en webbplats där läsaren kan testa sina kunskaper i förhållande till bokens innehåll. Den omvårdnadsdel som tidigare ingick i boken har vuxit i takt med forskningen och ges därför ut i egen publikation under redaktion av Lillemor Lindwall. Båda böckerna är helt igenom svenskproducerade och anpassade till de krav som ställs på universitets- och högskolenivå.
Boken omfattar samtliga kirurgiska discipliner och särskild vikt har lagts vid att förklara patofysiologiska skeenden för att ge en god bakgrund till diagnostik och terapi. Kirurgiska sjukdomar är rikt illustrerad och utformad på ett sätt som ska underlätta inlärningen. Olika fenomen förklaras på detaljnivå samtidigt som de sätts in i sitt sammanhang för ökad förståelse.
Kirurgiska sjukdomar är i första hand anpassad för grundutbildningarna till sjuksköterska, biomedicinsk analytiker, sjukgymnast, arbetsterapeut och liknande utbildningar på universitets- och högskolenivå. Boken kan också användas av redan yrkesverksamma eller andra som är intresserade av ämnet kirurgi. På bokens webbplats finns övningar och bildmaterial. Du loggar in med hjälp av koden på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kirurgiska sjukdomar
  2. +
  3. Medicinska sjukdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medicinska sjukdomar av Thomas Ericson, Marcus Lind, Johanna Abelsson, Per Berglund, Janne Björkander (häftad).

Köp båda 2 för 1432 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kirurgiska sjukdomar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Hyfsat bra bok
    josefineB, 31 mars 2017

    Köpte den i kombination med medicinska sjukdomar till sjukdomslärakursen i sjuksköterskeprogrammet. Medioker i jämförelse med medicinska sjukdomar. Lite förvirrande upplägg utan klara uppdelningar av genes, diagnos och behandling. Det var även väldigt lite information om en dem större sjukdomar/diagnoser. Man skulle klarat sig utan boken till kursen.

Visa alla 1 recensioner