Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
391
Utgivningsdatum
2010-01-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Blennberger, Erik (förf.) / Havnesköld, Leif (förf.) / Wrangsjö, Björn (förf.) / Cullberg Weston, Marta (förf.) / Wirbing, Peter (förf.) / Skerfving, Annemi (förf.) / Hagborg, Elisabeth (red.) / Jonsson, Klara Yvonne (red.) / Salmson, Karin (red.)
Dimensioner
22 x 155 x 20 mm
Vikt
560 g
SAB
Ohfc:dd,Dofa
ISBN
9789144056869
Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang (häftad)

Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang

(2 röster)
Häftad Svenska, 2010-01-27
379
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hela människan-hjulet är en handfast och praktiskt inriktad metodbok för alla som vill arbeta med stödgrupper för barn, unga, vuxna eller familjer. För att på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med stödgrupper krävs grundläggande kunskaper inom många olika livsområden. Detta belyses i bokens teoretiska första del som handlar om genus och etik, alkohol och droger, fattigdom och folkhälsa, stödfunktioner och prevention, lek, kreativitet, livsåskådning samt känslor. På denna teoretiska kunskapsbas, tron på mänskliga rättigheter och speciellt barnkonventionen, vilar metodiken i Hela människan-hjulet. I andra delen finns instruktioner och arbetsmaterial till de gruppträffar som utgör den praktiska tillämpningen av metoden. Materialet kan även laddas ner från www.studentlitteratur.se/helamanniskanhjulet. Metoden är utarbetad och prövad i praktiska och professionella sammanhang mot bakgrund av stor teoretisk kunskap och passar yrkesverksamma inom de flesta områden inom socialt arbete eller stödjande verksamheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang
  2. +
  3. XX - Feministiska samtal, idéer och utbrott

De som köpt den här boken har ofta också köpt XX - Feministiska samtal, idéer och utbrott av Mian Lodalen, Anna-Klara Bratt, Rickard Warlenius, Maria Jacobson, Linda Engström (pocket).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt a...