Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
391
Utgivningsdatum
2010-01-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Havnesköld, Leif (förf.) / Lindberg, Lene (förf.) / Salonen, Tapio (förf.) / Skerfving, Annemi (förf.) / Wirbing, Peter (förf.) / Wrangsjö, Björn (förf.) / Hagborg, Elisabeth (red.) / Jonsson, Klara Yvonne (red.) / Salmson, Karin (red.)
Dimensioner
22 x 155 x 20 mm
Vikt
560 g
SAB
Ohfc:dd,Dofa
ISBN
9789144056869
Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang (häftad)

Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang

(2 röster)
Häftad Svenska, 2010-01-11
461
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hela människan-hjulet är en handfast och praktiskt inriktad metodbok för alla som vill arbeta med stödgrupper för barn, unga, vuxna eller familjer. För att på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med stödgrupper krävs grundläggande kunskaper inom många olika livsområden. Detta belyses i bokens teoretiska första del som handlar om genus och etik, alkohol och droger, fattigdom och folkhälsa, stödfunktioner och prevention, lek, kreativitet, livsåskådning samt känslor. På denna teoretiska kunskapsbas, tron på mänskliga rättigheter och speciellt barnkonventionen, vilar metodiken i Hela människan-hjulet. I andra delen finns instruktioner och arbetsmaterial till de gruppträffar som utgör den praktiska tillämpningen av metoden. Metoden är utarbetad och prövad i praktiska och professionella sammanhang mot bakgrund av stor teoretisk kunskap och passar yrkesverksamma inom de flesta områden inom socialt arbete eller stödjande verksamheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang
  2. +
  3. Barndomshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barndomshistoria av Colin Heywood (häftad).

Köp båda 2 för 847 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »