Tillämpad biomekanik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2011-11-25
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
295 x 210 x 17 mm
Vikt
834 g
SAB
615.8,Vm
ISBN
9789144057132
Tillämpad biomekanik (häftad)

Tillämpad biomekanik

(2 röster)
Häftad Svenska, 2011-11-25
536
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tillämpad biomekanik är en helt omarbetad upplaga av Exempelsamling i biomekanik med nya räkneexempel, en omfattande litteraturgenomgång och tabeller över belastningar på olika kroppsdelar som förekommer i dagliga livet. Varje exempel följs av diskussionsfrågor, som också kommenteras i facit. Diskussionsfrågorna anknyter till klinisk och epidemiologisk forskning och belyser möjligheter och begränsningar med exemplen. Avsikten är att materialet ska kunna ligga till grund för en resultatinriktad planering av rehabilitering eller prevention.

Boken är avsedd både för undervisning och självstudier och riktar sig till en rad vårdkategorier som arbetar med rörelseorganens sjukdomar och till ergonomer och andra som arbetar inom det förebyggande området. De yrkesgrupper som kan vara aktuella är sjukgymnaster, läkare, arbetsterapeuter, kiropraktorer, naprapater, ergonomer, idrottslärare, friskvårdskonsulenter, hälsovetare m.fl.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillämpad biomekanik
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 765 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna