Samhällsproblem (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
480
Utgivningsdatum
2009-12-08
Upplaga
7
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Leiulfsrud, Haakon (förf.) / Lindqvist, Rafael (förf.) / Meeuwisse, Anna (förf.) / Roos, Hans-Edvard (förf.) / Sohlberg, Peter (förf.) / Soydan, Haluk (förf.) / Sunesson, Sune (förf.) / Tham, Henrik (förf.) / von Hofer, Hanns (förf.) / Östnäs, Anders (red.)
Dimensioner
220 x 155 x 26 mm
Vikt
660 g
SAB
Oh
ISBN
9789144057385
Samhällsproblem (häftad)

Samhällsproblem

(1 röst)
Häftad Svenska, 2009-12-08
450
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Samhällsproblem är en presentation av tillståndet i det svenska samhället idag. Boken ger inte bara en belysning av olika sociala problem utan visar även på komplexiteten i de samhälleliga processer som ligger bakom dessa. Författarna är femton högt meriterade forskare och lärare vid universitet och högskolor i Skandinavien.

Det har nu gått fem år sedan den sjätte upplagan kom och mycket har hänt i samhället sedan dess. Denna sjunde upplaga har därför reviderats i väsentliga avseenden och uppdaterats med aktuella forskningsresultat.

Antologin är en idealisk introduktionsbok för studier i socialt arbete och sociologi. Den är också intressant för dem som på egen hand vill bilda sig en uppfattning om den svenska samhällsutvecklingen och de problem som uppkommit i dess spår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samhällsproblem
  2. +
  3. Människobehandlande organisationer : villkor för ledning, styrning och professionellt välfärdsarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Människobehandlande organisationer : villkor fö... av Staffan Johansson, Peter Dellgran, Staffan Höjer, Monica Andersson Bäck, Åke Bergmark (inbunden).

Köp båda 2 för 1040 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »