Byggnadsmaterial : tillverkning, egenskaper och användning - övningsbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2018-08-23
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 155 x 10 mm
Vikt
248 g
SAB
Ppac
ISBN
9789144057569
Byggnadsmaterial : tillverkning, egenskaper och användning - övningsbok (häftad)

Byggnadsmaterial : tillverkning, egenskaper och användning - övningsbok

Häftad Svenska, 2018-08-23
193
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Byggbranschen är den industrisektor, som är den största förbrukaren av material av olika slag. Materialens sammanlagda kostnad uppgår till mer än 40 % av den totala byggkostnaden. I huvudboken Byggnadsmaterial - tillverkning, egenskaper och an vändning, behandlas alla typer av byggnadsmaterial. Övningsboken har utarbetats för att underlätta inlärningen och förståelsen av innehållet i huvudboken. Till huvudbokens samtliga kapitel finns i övningsboken ett antal instuderingsfrågor. Svaren på dessa frågor sammanfattar den viktigaste kunskapen i respektive kapitel. Till hälften av huvudbokens kapitel finns även ett antal övningsuppgifter. Ett mycket stort antal av dessa har inspirerats av verkliga skadefall och andra praktiska problemställningar. I uppgifterna hänvisas ofta framåt till kapitel, diagram och figurer i huvudboken, som ännu inte har behandlats. På så sätt introduceras successivt även kommande kunskaper. Till de flesta räkneuppgifter finns dellösningar [DL], som mellan angivna steg kräver en aktiv insats av läsaren. De svåraste uppgifterna har fullständiga lösningar [L]. Till vissa enkla uppgifter ges endast ett svar [S].

Bokens målgrupp är studenter på de tekniska högskolornas/univer sitetens bygginriktade program och brandingenjörsprogrammen. Boken vänder sig även till studenter på bygginriktade utbildningar på de treåriga ingenjörsprogrammen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Gunnar Burström

  • Byggnadsmaterial - Tillverkning, egenskaper och användning

    Per Gunnar Burström, Kjell Nilvér

    Byggbranschen använder ett mycket stort antal material, vars sammanlagda kostnad uppgår till drygt 40 procent av den totala byggkostnaden. Alla dessa olika material behandlas i denna bok. I de första elva kapitlen beskrivs och definieras materiale...