Massor av pocketfynd
Management : att leda verksamheter och människor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2012-03-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
220 x 165 x 10 mm
Vikt
640 g
SAB
Qba
ISBN
9789144057781
Management : att leda verksamheter och människor (häftad)

Management : att leda verksamheter och människor

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-03-29

Slutsåld

Management handlar om att leda såväl verksamheter som människor. Ledning av verksamheter går ut på att utforma och genomföra mål, strategi, organisation och styrning på ett sådant sätt att verksamheten skapar värde för kunder och andra in-tressenter. Att leda människor handlar om att mobilisera lust, energi och engagemang hos de människor, som är verksamma i organisationen.

Det unika med denna bok är att den tar upp både ledning av verksamheter och ledning av människor. Den är förankrad i en klinisk forskningstradition och förenar ett praktiskt och ett teoretiskt perspektiv. Boken nöjer sig inte med teoretiska ramverk för att förstå en verksamhets affärsvillkor utan ger också idéer om hur verksamhetens affärsvillkor kan hanteras. Management, att leda verksamheter och människor innehåller många exempel från såväl svenska som utländska företag och andra organisationer.

Boken är lämplig för kurser i management, ledarskap, strategi och organisation vid universitet och högskolor men passar även för yrkesverksamma personer som är chefer/ledare eller är intresserade av ledningsfrågor. Den ingår i Studentlitteraturs nya serie introducerande böcker inom centrala företagsekonomiska områden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Management : att leda verksamheter och människor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra struktur

    Det är bra struktur gällande upplägget i boken. Däremot så känns diskussionen gällande ledarskap och makt något förlegat. Saknar material på nätet såsom instuderingsfrågor och annat.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Management : att leda verksamheter och mä...