Hälsokommunikation : en introduktion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2010-11-11
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
223 x 155 x 8 mm
Vikt
240 g
SAB
Vnaa,Bs
ISBN
9789144058764
Hälsokommunikation : en introduktion (häftad)

Hälsokommunikation : en introduktion

(5 röster)
Häftad Svenska, 2010-11-11
358
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna omarbetade upplaga har likt de tidigare översatt forskningsfältet, planerad kommunikation i allmänhet och hälsokommunikation i synnerhet till en pragmatiskt uppsättning riktlinjer för informatörer och planerare inom hälsoområdet. Den största skillnaden mellan denna bok och den andra upplagan är dels att ett nytt kapitel har tillkommit, nämligen Internet som arena för det folkhälsoförebyggande arbetet, dels att innehållet är uppdaterat vad gäller aktuell forskning.

Boken är lämplig för universitetsstudier i folkhälsovetenskap samt för studerande på olika medicinska utbildningar. Den är också av intresse för personer som i sin yrkesverksamhet behöver kunskaper om hur man via kommunikation kan främja hälsa och förebygga ohälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hälsokommunikation : en introduktion
 2. +
 3. Health literacy : teori och praktik i hälsofrämjande arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Health literacy : teori och praktik i hälsofräm... av Karin Ringsberg, Ewy Olander, Per Tillgren (häftad).

Köp båda 2 för 734 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunilla Jarlbro

 • Medier, genus och makt

  Gunilla Jarlbro

  Hur ser genusrepresentationen ut i nyhetsmedier? Det är lika viktigt att studera hur ofta kvinnor respektive män representeras i medierna som att studera hur de gestaltas. I boken diskuteras hur denna gestaltning ser ut. Framställs kvinnor respekt...

 • Kvinnor och män i offentlighetens ljus

  Mia-Marie Hammarlin, Gunilla Jarlbro

  Hur framställs kvinnor respektive män som valt att äntra den politiska arenan i medierna? Gestaltas de olika beroende på kön eller är samhällsjournalistiken neutral? Den här boken handlar om mediebilden av våra folkvalda makthavare. Politiken i da...