Att arbeta i högskolan : utmaningar och möjligheter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2010-10-22
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
224 x 155 x 13 mm
Vikt
440 g
SAB
Epia-c
ISBN
9789144058887
Att arbeta i högskolan : utmaningar och möjligheter (häftad)

Att arbeta i högskolan : utmaningar och möjligheter

Häftad Svenska, 2010-10-22
392
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Under de närmaste åren rekryteras ett betydande antal nya lärare av olika kategorier till högskolor och universitet. Det sker i en tid då studentgrupperna blir större och mer heterogena, då nationell och global konkurrens ökar. Samtidigt skärps de ekonomiska förutsättningarna och kraven på studenternas anställningsbarhet efter genomförd utbildning. En bra yrkesintroduktion ökar lärarnas möjligheter att lyckas väl i sin professionella yrkesutveckling. I boken problematiserar författarna såväl högskolornas uppdrag som förutsättningarna för högskolelärares arbete. De lyfter fram undervisningen i högskolan: föreläsningar, seminarier, handledning, examination, nätbaserad utbildning och värderingar. Boken behandlar även högskolelärares utvecklings- och karriärmöjligheter inklusive en diskussion om dokumentation av meriter. Den nya upplagan har omarbetats grundligt i ljuset av de förändringar som ägt rum på organisations- och styrningsnivå. Kapitlet om nätbaserad utbildning är helt omskrivet och ett kapitel om examination har tillkommit. Att arbeta i högskolan - utmaningar och möjligheter är lämplig för både nya och mer erfarna lärare inom högskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att arbeta i högskolan : utmaningar och möjligheter
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »