Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2012-09-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Lindqvist, Karl (förf.) / Lindqvist, Anders (förf.) / Lindqvist, Anders (förf.)
Dimensioner
250 x 215 x 25 mm
Vikt
1310 g
SAB
Fc
ISBN
9789144059839
Människans texter - Antologin Elevpaket (Bok + digital produkt) (kartonnage)

Människans texter - Antologin Elevpaket (Bok + digital produkt)

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2012-09-14
709
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Utmana eleverna och låt dem fördjupa sina kunskaper med hjälp av Människans texter.
Ett heltäckande läromedel, för SVE 1, 2 och 3, som ger din undervisning tyngd och flexibilitet samtidigt som det ger eleverna gedigna kunskaper.

Männsikans texter antologin
Antologin ger fördjupning och konkretion av litteraturhistoriens viktigaste författarskap men ger också nya och oväntade läsupplevelser. Med texter inom epik, lyrik, dramatik och sakprosa ges exempel på kända kanoniska antologistycken men också mindre vanligt förekommande texter, av såväl män som kvinnor från hela världen. Många av texterna följs av uppgifter som bygger vidare på och samspelar med både Litteraturen och analysmodeller i Språket.

Digitalt läromedel
Med hjälp av det digitala läromedlet får eleven en stor flexibilitet i sin inlärning. Alla texter är inlästa med autentiskt tal och textföljning, så att eleven kan läsa och lyssna på samma gång. I det digitala läromedlet kan du också söka i innehållet, göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som automatiskt sparas och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon. Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning. Fungerar på både dator, surfplatta och mobiltelefon

Människans texter tre delar
Människans texters tre delar - Språket, Litteraturen och Antologin - hänger samman och hänvisar till varandra, men kan också användas var för sig, vilket innebär en stor flexibilitet för både lärare och elever.

Lärarpaket
Lärarpaketet täcker alla tre delarna i Människans texter och innehåller fördjupning i bildanalys, kommentarer, pedagogiska tips, facit och annat extramaterial som fördjupar och förgyller undervisningen. Lärarpaketet består av en tryckt lärarhandledning med tillhörande digital resurs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Människans texter - Antologin Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Människans texter Språket : elevbok med webbdel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Människans texter Språket : elevbok med webbdel av Bengt Sjöstedt, Tomas Jeppsson (häftad).

Köp båda 2 för 1418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »