Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2011-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
520 g
SAB
F
ISBN
9789144060156
Språkporten Bas (häftad)

Språkporten Bas

(88 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2011-08-24
496
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Språkporten Bas täcker ämnesplanen i Svenska som andraspråk 1 och riktar sig till elever på ungdomsgymnasiet, SVA G, Komvux, bildningsförbundens kurser samt högskolans kurser. Språkporten Bas motsvarar B2 på den europeiska språkskalan, GERS.
Språkporten Bas är byggd utifrån samma principer som populära Språkporten, men med lättare texter. Bokens texter är tematiskt ordnade kring ämnen som intresserar och skapar debatt och diskussions- och skrivuppgifter finns till varje tema.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns hela boken inläst, med textföljning. Här finns även omfattande möjligheter att fortsätta träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik. Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram - Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord. Den digitala delen fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Elevbok
Bokens texter är tematiskt ordnade kring ämnen som intresserar och skapar debatt och diskussions- och skrivuppgifter finns till varje tema. I anslutning till alla texter finns utförliga ordlistor. Ordbildning, fraser och grammatik tränas i en mängd övningar i varje kapitel, utifrån exempel hämtade ur kapiteltexterna.
I elevpaketet ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Språkporten Bas
 2. +
 3. Form i fokus B : övningsbok i svensk grammatik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Form i fokus B : övningsbok i svensk grammatik av Cecilia Fasth, Anita Kannermark (häftad).

Köp båda 2 för 828 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Språkporten Bas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra!
  Margareta Berg, 28 juni 2021

  En mycket bra bok som ger grund till det svenska språket. Informativa texter, ordförråd, grammatik. Gillar den verkligen. Använder Form i Fucus B som komplement till grammatiken.

 2. Väldigt användbar
  R, 25 januari 2021

  Denna bok hjälper mig mycket att studera ordförråd. Man kan också studera själv hemma. Jag rekommenderar till er som studerar i grund 3 och 4 nivå.

 3. Det är bok som man behöver
  Vasileta Rezina Ahmed, 20 september 2017

  Jag är absolut nöjda med den här boken. I denna boken finns många interesanta texter från vilken man kan lära sig mycket. Gramstiket är viktigt ock skrivna på den set som all kan förstår.

 4. Ordövning
  Prajuab Phakhuntod, 24 april 2017

  Jag tycker att testen i ordövning vill jag ha tre meningar so jag kan se skillnad istället i ett meningen

 5. Veldigt bra bok
  Said Hadji, 27 augusti 2014

  Jag tycker att den boken är jättebra att man lära sig språket . I den här boken finns det på samma sidan som synonymer och grammatik . Det blir lättare än andra .

 6. jätte nöjd
  Amar Pierredal, 28 februari 2014

  den boken hjälper mycket att lära sig svenska. Det finns många nya ord och intressanta texter. Dessutom grammatik förklaring och övningar. Jag lär mig mycket med den.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Monika Åström